ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΣΠΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ»  εκφράζει την  αγανάκτησή του αλλά και την  άρνησή του στην απαίτηση της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας να χορηγηθούν βεβαιώσεις  που να πιστοποιούν  τη συμμετοχή  των  συναδέλφων αναπληρωτών  μέσω ΕΣΠΑ στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας την Τετάρτη 31 – 5 – 2017 για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην  86η  ΓΣ της ΔΟΕ.

Η εφαρμογή  ενός τέτοιου μέτρου αποτελεί ουσιαστικά επέμβαση  στην εσωτερική λειτουργία του συλλόγου μας και  ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου  και την όρεξη  στο Υπουργείο  και την κυβέρνηση για την περιστολή των  συνδικαλιστικών  δικαιωμάτων  όχι μόνο  των αναπληρωτών ΕΣΠΑ  αλλά σύντομα και όλων των υπόλοιπων συναδέλφων μας  με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.

Το Δ.Σ  του  ΣΕΠ.Ε. «Γ.ΣΕΦΕΡΗ» δηλώνει σε κάθε κατεύθυνση  ότι δεν πρόκειται  να υποκύψει σε καμία απαίτηση της  Διοίκησης και δεν πρόκειται να  χορηγήσει καμία βεβαίωση συμμετοχής για τους αναπληρωτές ΕΣΠΑ  στις συνδικαλιστικές διαδικασίες του  ούτε θα αφήσει το παραμικρό  περιθώριο στην κρατική  εργοδοσία  να  επέμβει  στα εσωτερικά του  δίνοντας  αναφορά για μέλη του.

Καλεί τη Δ/νση Π. Ε. Β΄ Αθήνας να μην προβεί στο μέλλον σε ανάλογες ενέργειες.

Καλούμε το Δ. Σ. της ΔΟΕ να πάρει  θέση για το συγκεκριμένο το θέμα και να παρέμβει.

Συναδέλφισσες – φοι

 Πριν ακόμα κατατεθεί  και ψηφιστεί  ο νέος αντισυνδικαλιστικός νόμος  παίρνουμε μια πρόγευση  για  το  τι  ετοιμάζεται   απέναντι στα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα!

Υπερασπιστείτε το σωματείο μας και τις συνδικαλιστικές μας κατακτήσεις! 

     Με τη  μαζική σας συμμετοχή  στις Γενικές Συνελεύσεις, στις κινητοποιήσεις, στις εκδηλώσεις, στις δράσεις του συλλόγου μας  δώστε  μαχητική  απάντηση σε κάθε προσπάθεια   αμφισβήτησης  των συνδικαλιστικών μας ελευθεριών.  

Αφήστε μια απάντηση