ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ (13/10/2017)

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου για την 12η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο την Παρασκευή 13/10/2017 .

Ευχόμαστε υγεία στους ίδιους και τις οικογένειές τους και πάντα πρόθυμους να στηρίζουν την προσπάθεια ώστε να μπορεί να είναι πάντα χρήσιμος  στη συνέχιση της ύπαρξης και λειτουργίας της τράπεζας αίματος του συλλόγου μας,  η οποία έχει βοηθήσει αρκετούς συνανθρώπους μας σε δύσκολες στιγμές της ζωής τους.

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη  τιμώντας  τους παρακάτω αιμοδότες για την προσφορά τους, των οποίων η προσέλευση ήταν αυξημένη αυτή τη φορά, να δημοσιοποιήσει  τα ονόματά τους γιατί πιστεύει ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, προσδοκώντας έτσι και την αύξηση του αριθμού των αιμοδοτών με τη συμμετοχή νέων εθελοντών επειδή οι ανάγκες για χορήγηση αίματος αυξάνονται διαρκώς.

Επίσης επισυνάπτουμε τον σύνδεσμο για το ρεπορτάζ που έκανε ο κ. Β. Μαγκαναδέλλης για την εφημερίδα ΙΟΝΙΑΝΕΤ.

http://ionianet.gr/content.php?id=15051

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες στην τελευταία αιμοδοσία να ακολουθήσουν τις οδηγίες του ΕΜΑ (Εθνικού Κέντρου Αιμοδοτών) που έλαβαν στο κινητό τους για την έκδοση της ηλεκτρονικής ταυτότητας αιμοδότη, καθώς και όσους δεν κατάφεραν να συμμετέχουν αλλά έχουν παραβρεθεί σε αιμοδοσίες τα τελευταία 2 χρόνια.       (Πληροφορίες τηλ. 2152157865)

Αφήστε μια απάντηση