ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ

Πραγματοποιήθηκε  την  Τρίτη  5/12 /2017 η  συνεδρίαση του Δ.Σ με  θέματα:

Α) Τη συγκρότηση του  Δ.Σ. σε σώμα με  συμπλήρωση των θέσεων του αντιπρόεδρου, του γραμματέα και  του ταμία.

Τα μέλη του Δ.Σ αποφάσισαν ομόφωνα  η συγκρότηση να είναι αντιπροσωπευτική  και  ανάλογα με τη δύναμη της κάθε παράταξης.                                                                                                                             Με βάση αυτή την απόφαση κατέληξαν εκτός από τη θέση του προέδρου να εκλέξουν και για τη θέση του  γραμματέα  υποψήφιο από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ ).

Για τις θέσεις του αντιπρόεδρου και του ταμία να  αντιπροσωπευτούν εκ περιτροπής εντός της διετούς θητείας του Δ.Σ.  όλες οι συνδικαλιστικές δυνάμεις.    Έτσι εξέλεξαν ομόφωνα: Για τη θέση του γραμματέα τη συναδέλφισσα  Ντιάνα  Λιάκου. Μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους για  τη θέση του αντιπρόεδρου τη συναδέλφισσα Νέλλη Βοργιά και  για τη θέση του ταμία τον συνάδελφο Θωμά Καρανίκο.

Β) Δράσεις για το επόμενο διάστημα

Το Δ.Σ. αποφάσισε:

1) Να καλέσει με ανακοίνωσή του, με αφίσα και με περιοδείες των μελών του στα σχολεία τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στην απεργία την Πέμπτη 14 του Δεκέμβρη 2017. Ο τόπος συμμετοχής του συλλόγου στην απεργιακή συγκέντρωση (κατά πλειοψηφία με 4 ψήφους υπέρ – 3  κατά)  να είναι στην Ομόνοια στις 10.30π.μ.

2) Να προσφέρει, με έξοδα από το ταμείο του συλλόγου, για τα παιδιά των συναδέλφων   δωρεάν τη θεατρική παράσταση « Το αγόρι με τη βαλίτσα» την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στο θέατρο ΚΑΠΠΑ.

3) Να  προετοιμάσει τη φετινή εκδήλωση της  ΕΕΔΥΕ καλώντας με σχετική αφίσα και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα τους  συναδέλφους και  τους μαθητές των σχολείων να στηρίξουν με τα έργα τους την επιτυχία της.

4) Τα σχολεία που θα έχει κάθε μέλος του Δ.Σ.  στην ευθύνη του για ενημέρωση.

5) Την προετοιμασία των δύο νέων μαθημάτων Ιστορίας.

 

Αφήστε μια απάντηση