ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Για τη σύσκεψη με τους αναπληρωτές)

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» πραγματοποίησε σύσκεψη αναπληρωτών την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 στα γραφεία του Συλλόγου.

Ο προβληματισμός και η συζήτηση κινήθηκε στα πλαίσια του αιτήματος για μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών, που εργάστηκαν τα τελευταία χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση και προσανατολίστηκε για οργάνωση της δράσης στη διεκδίκηση για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, καμία απόλυση συμβασιούχου και εξίσωση των δικαιωμάτων μόνιμων και αναπληρωτών.

Πρώτος σταθμός μας θα είναι η παναττική σύσκεψη των αναπληρωτών τη Δευτέρα 26 Φλεβάρη στις 6μ.μ. στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α, Σύνταγμα).

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι εβδομάδα δράσης με ενημερώσεις στα σχολεία του συλλόγου μας και θα κορυφωθεί την Παρασκευή 2 Μάρτη με τη δυναμική κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας στις 13.00. Υπενθυμίζουμε ότι το ΔΣ έχει αποφασίσει στάση εργασίας 11.30-13.15 (για το πρωινό ωράριο) και 13.15-16.00 (για το απογευματινό ωράριο).

Για ερωτήσεις, πληροφορίες, ενημέρωση μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του ΔΣ και στη συναδέλφισσα αναπληρώτρια ΛΟΥΙΖΑ ΖΥΜΑΡΗ τηλ. 697 391 2440.

Αφήστε μια απάντηση