ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Όλοι και όλες την Παρασκευή 13 Ιούλη στις 8.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο στο  Άλσος της Νέας Σμύρνης στη συναυλία που πραγματοποιούν τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ «Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Για την τελική νίκη των λαών».

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» συμμετέχει στις πολύμορφες πρωτοβουλίες και δράσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος ώστε να δοθεί απάντηση στην ενιαία επίθεση του κεφαλαίου, που από τη μια εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα και στο εισόδημα των εργαζομένων και από την άλλη εμπλέκει βαθύτερα τους εργαζόμενους λαούς στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς του.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Σε μια περίοδο που:

  • το ΝΑΤΟ επεκτείνει δράση του με στρατό και στόλο από τη Βαλτική μέχρι τα Βαλκάνια, τη Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των μονοπωλίων της λυκοσυμμαχίας στην περιοχή, έναντι των ανταγωνιστών τους,
  • οι ανταγωνισμοί ΗΠΑ – ΕΕ – Ρωσίας – Κίνας σαλπίζουν νέα κλιμάκωση της επίθεσης ενάντια στους λαούς,
  • οι πρόσφατες επικίνδυνες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, με κέντρα κράτησης εντός της ΕΕ, αλλά και σε τρίτες χώρες – “αποθήκες” ανθρώπινων ψυχών,
  • στην Παλαιστίνη συνεχίζεται η σφαγή από τις ισραηλινές δυνάμεις,
  • στις 10-11 Ιούλη το ΝΑΤΟ και ΕΕ προετοιμάζουν με τη Σύνοδό τους τα επόμενα βήματα

Οι εργαζόμενοι σε κάθε χώρα θα πρέπει να αντιταχθούμε στα νέα πολεμικά σχέδια, έχουμε καθήκον να δυναμώσουμε την ταξική μας αλληλεγγύη, την απάντησή μας απέναντι στους στους άδικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, για την εξάλειψη των αιτιών που τους προκαλούν!

Να δώσουμε τη δική μας απάντηση, δυναμώνοντας τον αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση!

Να σταθούμε αγωνιστικά απέναντι στο δηλητήριο του εθνικισμού, της ξενοφοβίας, του φασισμού που τρέφει και οξύνει τον ρατσισμό, που τρομοκρατεί και ποδοπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα, που στοχοποιεί τους μετανάστες-πρόσφυγες.

Να δυναμώσουμε τον αγώνα για την τελική νίκη των λαών!  Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με την εργατική τάξη των άλλων χωρών, με τους λαούς. Αντίθετα, μας ενώνει το κοινό συμφέρον της πάλης για μία ζωή χωρίς αφεντικά και φτώχεια.

Απευθύνουμε στους συναδέλφους κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη συναυλία, την Παρασκευή 13 Ιούλη στις 8.30 μ.μ. στο Άλσος της Νέας Σμύρνης.

 

Αφήστε μια απάντηση