ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Με ανεπανάληπτες εικόνες θαυμασμού και ικανοποίησης και με μια ακόρεστη επιθυμία να ξαναβρεθούμε κάποτε και πάλι κοντά τους, αποχαιρετήσαμε τις ιταλικές πόλεις που φέτος, από τις 3 ως τις 11 του Ιούλη, επισκεφτήκαμε.

Τα μέλη του Συλλόγου μας, οι σύζυγοι, τα παιδιά τους και οι φίλοι τους είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα ερείπια της αρχαίας Πομπηίας, τα μεγαλοπρεπή μνημεία της αιώνιας πόλης της Ρώμης και του Βατικανού, την πρωτεύουσα της Αναγέννησης και των Μεδίκων τη Φλωρεντία, τα μεσαιωνικά χωριά της Σιένα, του Σαν Τζιμινιάνο και της Λούκα, τον επιβλητικό κεκλιμένο πύργο της Πίζας, φεύγοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις, ακόμα και αν χρειάστηκαν χιλιόμετρα περπάτημα στους δρόμους και τα στενά τους για να τις γνωρίσουμε. Πιστεύουμε ότι άξιζαν τον κόπο.

Οι ξεναγοί μας σε Πομπηία, Βατικανό, Φλωρεντία και Γκαλερί Uffizi άψογοι και με άποψη. Οι συνοδοί μας και ο οδηγός του λεωφορείου ακούραστοι και πάντα πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν.

Κι αν, εντελώς φυσιολογικά, σημειώθηκαν κάποιες μικρές εντάσεις από την απρόσμενη ταλαιπωρία την ημέρα της επιστροφής, που θα μπορούσε να αποφευχθεί, αυτές δεν στάθηκαν ικανές να μας χαλάσουν τη διάθεση και να σκιάσουν τις όμορφες εντυπώσεις των προηγούμενων ημερών.

Ο υπεύθυνος του πρακτορείου περιμένει να επικοινωνήσει μαζί του όποιος έχει παράπονα και ενστάσεις για τον τρόπο οργάνωσης της εκδρομής και ζητά προκαταβολικά την κατανόηση για αδυναμίες και παραλείψεις που οφείλονται στον ίδιον.

Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. που συμμετείχαν στην εκδρομή εξέφρασαν και την ημέρα της επιβίβασης στο πλοίο της επιστροφής και την επομένη της επιστροφής, σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, τις παρατηρήσεις τους και τις απόψεις των συναδέλφων.

Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και υγεία.

Πιστεύοντας ότι έχουμε αποκτήσει περισσσότερη πείρα, ελπίζουμε να οργανώσουμε την επόμενη απόδραση μας από την καθημερινότητα σε ακόμα πιο ενδιαφέροντες τόπους και με ακόμα καλύτερο τρόπο.

 

Αφήστε μια απάντηση