ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Με μια αξέχαστη μουσική βραδιά, με ένα ταξίδι στους δρόμους των ελληνικών έντεχνων, ροκ καθώς και τραγουδιών από τα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας, από τους συναδέλφους μας μουσικούς Δημήτρη Παπαλέξη και Ερωφίλη Ιωσηφίδου υποδεχτήκαμε φέτος τους αναπληρωτές συναδέλφους αλλά και όσους εκπαιδευτικούς εργάζονται φέτος στα σχολεία της περιοχής των συλλόγων «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» και «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» στη μπυραρία ΚΟΜΙΞ.

Οι πάνω από 80 συνάδελφοι που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των δύο εκπαιδευτικών σωματείων πιστεύουμε ότι έμειναν ευχαριστημένοι. Το κέφι και ο ενθουσιασμός άλλωστε διαπιστώσαμε ότι εκφράζονταν με τη συνοδεία στο τραγούδι και το ζεστό χειροκρότημα σε κάθε ερμηνεία της Ερωφίλης και του Δημήτρη από κάθε παρέα.

Να ευχηθούμε στους δυο μουσικούς μας υγεία και μεράκι, στους αναπληρωτές και τους καινούριους συναδέλφους καλή διαμονή στην περιοχή μας, δύναμη και αντοχή στο διδακτικό έργο τους.

Εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στην επιθυμία των παρευρισκομένων αλλά και πολλών που δεν ήρθαν και έμαθαν πόσο ωραία περάσαμε να το επαναλάβουμε….

ΤΟ   ΔΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση