ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Στη  συνεδρίαση  της  Δευτέρας 15/10/2018 η ΔΕΠ της Ν.Ιωνίας αποφάσισε να παραχωρήσει      2 αίθουσες στο 1ο Γυμνάσιο στα Πευκάκια στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών “Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ”  για τη λειτουργία του “Σχολείου των Μεταναστών”.

Ο εκπρόσωπος του συλλόγου μας  προσήλθε στην συγκεκριμένη συνεδρίαση εκφράζοντας την τελευταία απόφαση του Δ.Σ. ότι καταρχάς εκείνο που ενδιαφέρει τον σύλλογό μας είναι  να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα μαθήματα. Το αίτημά μας για την παραχώρηση των αιθουσών  του 4ου  Δημοτικού Σχολείου δεν το αποσύρουμε, αλλά δε θα σταθούμε και αδιάλλακτοι με κίνδυνο να καθυστερήσουν ακόμα περισσότερο τα μαθήματα. Όταν ολοκληρωθούν οι όποιες κτιριακές διορθωτικές παρεμβάσεις στο 4ο Δημοτικό ( αλλαγή δαπέδου στις αίθουσες που παραδίδονται τα μαθήματα, κάτι που  μπορεί να είναι επικίνδυνο για ενήλικους μαθητές κι όχι για 7χρονα παιδιά) θα επανέλθουμε στο αίτημά μας.

Δεχόμαστε την απόφαση και καλούμε τους  μετανάστες μαθητές μας που είχαν την υπομονή να περιμένουν, να επικοινωνήσουν  με τα μέλη του Δ.Σ.  και τις δασκάλες τους για περισσότερες πληροφορίες. Σύντομα θα ακολουθήσει ενημερωτική αφίσα  για την ημερομηνία και την ώρα έναρξης .

 

 

ΤΟ ΔΣ

Αφήστε μια απάντηση