Δελτίο τύπου για τη συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας στις 9 Νοέμβρη

Συνεχίζουμε πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά!

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» χαιρετίζει τη δυναμική, μαζική κινητοποίηση χιλιάδων εκπαιδευτικών, φοιτητών και μαθητών, γονιών την Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2018 στο Υπουργείο Παιδείας.

Χαιρετίζει ιδιαίτερα τους συναδέλφους του συλλόγου μας, μόνιμους και αναπληρωτές, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ και ένωσαν με τη μαζική παρουσία τους τις φωνές τους με τους άλλους συγκεντρωμένους των ΣΕΠΕ-ΕΛΜΕ-Φοιτητικών Συλλόγων και της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των μαθητών της Αττικής. Οι κινητοποιήσεις αυτές αποτελούν συνέχεια της οργανωμένης αγωνιστικής απάντησης στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, απέναντι: στην αδιοριστία και την ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων των αναπληρωτών, στην υποχρηματοδότηση και την υπολειτουργία των σχολείων, στις αντιδραστικές αλλαγές που προωθούνται στο Λύκειο και την Ανώτατη Εκπαίδευση. Για ακόμη μια φορά το Υπουργείο ήταν κλειστό , ο υπουργός και οι υπάλληλοι άφαντοι!!!

 

Το επόμενο διάστημα με πρώτο ραντεβού τη Δευτέρα στις 8.00 μ.μ καλούμε τους συναδέλφους αναπληρωτές στη συνεδρίαση του Δ.Σ. για τη συγκρότηση και φέτος της Επιτροπής Αγώνα των Συμβασιούχων, για να οργανώσουμε καλύτερα την απάντηση στην τεράστια κοροϊδία του κ. Γαβρόγλου και στα προεκλογικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ για 15.000 υποτιθέμενους διορισμούς σε βάθος 3ετίας, μέσα από τη λογική κριτηρίων που θα πετάξει έξω από την εκπαίδευση χιλιάδες εκπαιδευτικούς. Καλούμε τους συναδέλφους, αναπληρωτές και μονίμους, συσπειρωμένοι μέσα από τον Σύλλογό μας να δώσουν μαζικό αγωνιστικό παρόν στην απεργία της Τετάρτης 14 /11 και να απαιτήσουν μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση, χωρίς κατηγοριοποιήσεις! Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στη Γενική μας Συνέλευση στις 21/11 πλουτίζοντας με τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους το διεκδικητικό πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου μας δίνοντας ηχηρή απάντηση σε κάθε προσπάθεια που σιγοντάρει την αντιλαϊκή πολιτική και υπονομεύει κάθε προσπάθεια αγωνιστικής διεκδίκησης.

Καμιά αναμονή! Κανένας εφησυχασμός! Ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι μέτρα θα φέρει η κυβέρνηση.

Αυτό που χρειάζεται είναι να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο το κοινό μέτωπο με τους γονείς και τους μαθητές, να συμπορευτούμε ακόμα πιο πολλοί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Μόνο εμείς οι εργαζόμενοι και κανείς άλλος θα λύσουμε τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει το κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις του. Τώρα μαζικός, αποφασιστικός αγώνας!

Όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 14 Νοέμβρη και στην Ομόνοια στις 10:30.

Όλοι στη Γ.Σ στις 21 του Νοέμβρη, 8.30 π.μ στο 1ο Δ.ΣΧ. Ηρακλείου

ΤΟ ΔΣ

Αφήστε μια απάντηση