2η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στο 1ο Δ.Σχ. Ηρακλείου στις 8.30 π.μ. (Σοφίας και Νεότητος, Ν.Ηράκλειο)

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ “Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ” σας καλεί στην 2η ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ για το συνδικαλιστικό έτος 2018-19 και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για τη 88η Γ.Σ της ΔΟΕ.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν οι οικονομικά τακτοποιημένοι συνάδελφοι. Yπενθυμίζεται σε όλους τους συναδέλφους ότι η συγκέντρωση της β΄δόσης της συνδρομής έχει πραγματοποιηθεί μέχρι την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019. Αν κάποιοι συνάδελφοι δεν έχουν δώσει συγκεντρωτικά τις συνδρομές τους ας επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ για να τις παραδώσουν άμεσα (ως Τετάρτη 8/5). Την ημέρα της Γ.Σ. είναι δύσκολο να γίνουν πληρωμές συνδρομών. Φροντίστε για την έγκαιρη τακτοποίησή σας.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017- 19

2. ΨΗΦΙΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ – ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ –ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

3. ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

4. ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 88Η Γ.Σ ΤΗΣ ΔΟΕ

Η συζήτηση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης θα γίνει από 8.30 π.μ. ως τις 13.00. Η ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροσώπων θα γίνει από 13.30 ως 18.30. Δικαίωμα λόγου, ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Η κατάθεση των ψηφοδελτίων των παρατάξεων θα γίνει μέχρι την Τετάρτη 8 Μαϊου 2019 και ώρα 13.30 ηλεκτρονικά στο e-mail του συλλόγου: segseferis@gmail.com gseferis.edu@gmail.com (Να αποσταλεί και το λογότυπο της κάθε παράταξης)

Μέλη του Συλλόγου μας είναι ή μπορούν να γίνουν όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Συλλόγου μας, με οποιαδήποτε ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ (μόνιμοι, αποσπασμένοι, μεταταγμένοι, αναπληρωτές, ΕΣΠΑ). Οι βεβαιώσεις θα δίνονται στους αναπληρωτές συναδέλφους από την εφορευτική επιτροπή. Στο χώρο θα υπάρχει καφές.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την ημέρα αυτή έχουμε πάρει συνδικαλιστική άδεια για τα μέλη του Συλλόγου. Όσοι σ/φοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου μας, οφείλουν στις 15/5 να εργάζονται στα σχολεία τους.

Θυμίζουμε, η συνδρομή είναι για τους μόνιμους 27€ και για τους αναπληρωτές 15 € (από τη συνδρομή των αναπληρωτών ο σύλλογος δεν κρατάει ούτε 1 €). Όσοι από τους μόνιμους συναδέλφους έχουν πληρώσει την α΄δόση (15 ευρώ) η β΄δόση είναι 12 ευρώ (από τα 27 ευρώ συνολικά). Ενώ όσοι από τους αναπληρωτές έχουν πληρώσει την α΄δόση (10 ευρώ) η β΄δόση είναι 5 ευρώ ( από τα 15 ευρώ συνολικά ).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη Γ. Σ. και στις εκλογές για την ανάδειξη των Αντιπροσώπων της 88ης ΓΣ του Κλάδου, όπου θα αποφασίσουν τις θέσεις του Κλάδου για το επόμενο διάστημα και θα εκλέξουν το νέο ΔΣ της ΔΟΕ και αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ