ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΣ 8/9/2019

Σήμερα Κυριακή 8/9 το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» στην τακτική συνεδρίαση του μήνα Σεπτεμβρίου :

1. Συζήτησε τις εκτιμήσεις από την τελευταία συνάντηση ΔΟΕ – ΥΠΑΙΘ

2. Συζήτησε την προετοιμασία της σύσκεψης των ΣΕΠΕ – ΕΛΜΕ Αττικής στις 10/9/2019.

3. Αποφάσισε να κάνει παράσταση στη Δ/νση Π.Ε. Β΄Αθήνας τη Δευτέρα 9/9/2019 στις 2 το μεσημέρι για θέματα που αφορούν τη λειτουργία των σχολείων και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

4. Εκτίμηση – Πρόγραμμα δράσης για :

Α. Τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις για τη λειτουργία των συνδικάτων καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους σε ετοιμότητα να απαντήσουμε με ΑΠΕΡΓΙΑ στη βρώμικη επιχείρηση της κυβέρνησης να παρέμβει ωμά στη δράση και τη λειτουργία των συνδικάτων, όποτε φέρει για ψήφιση το νέο νόμο (απόφαση 187/5-9-2019).

Β. Δίχρονη Προσχολική Αγωγή Παραρτήματα, αναστολή ΚΥΑ αλλά ταυτόχρονα και εφαρμογή της, παραρτήματα, προσλήψεις νηπιαγωγών, πολυπληθή τμήματα.

Γ. Την πορεία αποκατάστασης των καταστροφών στα σχολεία της περιοχής μας από τον τελευταίο σεισμό και την άμεση συνάντηση με γονείς την Πέμπτη 12/9 στις 6.30 στα γραφεία του Συλλόγου, για συντονισμό δράσης με ανοικτή επιστολή- κάλεσμα για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

5. Εγκρίθηκαν ψηφίσματα (για τις ανατιμήσεις ΔΕΗ, συμπαράσταση στον δημοσιογράφο του IONIANET, προκήρυξη προσλήψεων Δημοτικού Ωδείου Ν.Ιωνίας).

6. Σχεδιασμός λειτουργίας του σχολείου μεταναστών.

7. Καλωσόρισμα αναπληρωτών (εκδήλωση).

8. Σχολικά γεύματα και νέα εγκύκλιος. Καλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων των σχολείων που μπήκαν στο πρόγραμμα, να εφαρμόσουν τις αποφάσεις του Συλλόγου και της ΔΟΕ, να συνεδριάσουν και να καταλήξουν ότι τα παιδιά θα παίρνουν τα γεύματα στο σπίτι τους πλην όσων μένουν στο ολοήμερο, που θα τρώνε στο σχολείο! Άμεσα θα σταλεί επικαιροποιημένη ανακοίνωση και δείγμα πρακτικού.

9. Θέατρο- εκδηλώσεις.1η θεατρική παράσταση Παρασκευή 13/9 «Η Μικρή μας Πόλη» θερινό θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ

10. 28η Οκτώβρη — Προβολή ταινίας Τελευταίο σημείωμα.

11. Συνέντευξη στο OPEN για τα σχολεία που έχουν υποστεί ζημιές

12. Επόμενη προγραμματισμένη αιμοδοσία στις 11/10 Το ΔΣ

Αφήστε μια απάντηση