Έντονο και φέτος το στεγαστικό πρόβλημα των συναδέλφων αναπληρωτών

Αρχές Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε πρώτη φάση των προσλήψεων αναπληρωτών από το Υπ. Παιδείας. Εκείνο που παρατηρείται και φέτος είναι ότι το έντονο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί από τους νέους συναδέλφους μας τα τελευταία χρόνια συνεχίζεται…

Πολλοί από αυτούς τους συναδέλφους μας, που θα εργαστούν στη Β΄ Αθήνας, έχουν έρθει από την επαρχία και είτε διαμένουν σε ξενοδοχεία ή σε δωμάτια μέσω Airbnb, πληρώνοντας δυσβάστακτα ποσά, είτε φιλοξενούνται προσωρινά σε φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα, ψάχνοντας απεγνωσμένα για στέγη χωρίς αποτέλεσμα.

Έχουμε καταγγείλει ως απαράδεκτη και προσβλητική, για το σύνολο του κλάδου των εκπαιδευτικών, την κατάσταση που έχει προκύψει. Η ταλαιπωρία τους, με το μεγάλο κόστος που πρέπει να καλύψουν για τη μετακίνηση, το ενοίκιο (….αν βρουν στέγη) και τη διατροφή τους, με προσωπικά έξοδα ή με έξοδα της οικογενείας τους, μέχρι να πληρωθούν από την υπηρεσία τους, έχει φτάσει στο απροχώρητο!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Καλούμε και φέτος τις δημοτικές αρχές, τους φορείς, τα σωματεία, τους συναδέλφους και τους γονείς, κάθε συμπολίτη μας, τα τοπικά ΜΜΕ να βοηθήσουν τους νέους εκπαιδευτικούς στην εύρεση κατοικίας.

ΔΕΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΑΣ!!!

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

Κατιμερτζόγλου Κώστας 6906059765

Λιάκου Ντιάνα 6944797461

Καρανίκος Θωμάς 6977019790

Αφήστε μια απάντηση