Όλες και όλοι στο Συλλαλητήριο στις 17 Οκτώβρη – Κλιμακώνουμε την πάλη μας ενάντια στην αντεργατική επίθεση

Νέα συγκέντρωση των Συνδικάτων Κλιμακώνουμε την πάλη μας ενάντια στην αντεργατική επίθεση, με νέο Συλλαλητήριο στις 17 Οκτώβρη και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 6.30μμ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Κυβέρνηση και εργοδοσία παίρνοντας «φόρα» από τον απεργιοκτόνο νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και το αντεργατικό του πλαίσιο, μετά το κατάπτυστο «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο που δίνει γη και ύδωρ στους «επενδυτές» και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά-συνδικαλιστικά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης, νομίζουν ότι θα σαρώσουν τα πάντα.

Προχωρούν παραπέρα με την ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης, αξιοποιώντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για να χτυπήσουν ότι έχει απομείνει από τα ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά δικαιώματα.

Τώρα, χωρίς αναμονή κλιμακώνουμε, με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση μας μαζί με τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα και τα Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, με νέο Συλλαλητήριο στις 17 Οκτώβρη και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 6.30μμ.

Με το σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωής με δικαιώματα» δυναμώνουμε το μαζικό και ενωτικό ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης της ΝΔ και των επιχειρηματικών ομίλων. Να πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ το νομοσχέδιο-σκούπα για τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες.

Όλες και όλοι στο Συλλαλητήριο στις 17 Οκτώβρη και στην συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 6.30μμ

Αφήστε μια απάντηση