ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ

Φωτογραφία αρχείου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΕΛΜΕ, ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ – ΝΑΥΡΙΝΟΥ 13)

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» στην τελευταία του συνεδρίαση Τετάρτη 09/10/2019 αποφάσισε για την παραπέρα κλιμάκωση της πάλης για την ανατροπή αυτής της πολιτικής που τσακίζει τη ζωή μας και υποθηκεύει το μέλλον των μαθητών και των παιδιών μας, ότι είναι απαραίτητη η πραγματοποίηση πανελλαδικής σύσκεψης συλλόγων και ΕΛΜΕ στις αρχές Νοέμβρη. Πιστεύοντας ότι άλλος δρόμος από τον συντονισμένο – μαζικό – ενωτικό ταξικό αγώνα όλων των εκπαιδευτικών σε κάθε βαθμίδα και με κάθε είδους σχέση εργασίας δεν υπάρχει, ανταποκρίνεται στην πρόσκληση του ΣΕΠΕ « ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης σύσκεψης την Κυριακή 3 του Νοέμβρη 2019 δηλώνοντας τη συμμετοχή του συλλόγου μας και καλεί με τη σειρά του τα Δ.Σ των συλλόγων και των ΕΛΜΕ της χώρας να πάρουν ανάλογες αποφάσεις.

Οι δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24/9, στις 2/10 ενάντια στο πολυνομοσχέδιο σκούπα για μισθούς, συμβάσεις, συνδικαλιστικές ελευθερίες και στις 4/10 στην πανελλαδική κινητοποίηση για τα οξυμένα προβλήματα στην εκπαίδευση, δείχνουν τον δρόμο για αυτή την παραπέρα κλιμάκωση ως απάντηση στην νέα «κανονικότητα» των χιλιάδων κενών, του περιβόητου “νέου Ασφαλιστικού” της ΝΔ και της έντασης των ανταγωνισμών και των πολεμικών συγκρούσεων στην περιοχή μας!

Αφήστε μια απάντηση