Όλοι στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 1/10 Συγκέντρωση στα Προπύλαια 12:00 Συμμετέχουμε στη διευκολυντική στάση εργασίας 11:00 – 14:00 Στο δρόμο μαζί με τους μαθητές!

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ « Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» χαιρετίζει τις μαθητικές κινητοποιήσεις. Ο αγώνας των μαθητών για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην Μόρφωση και την Υγεία είναι δίκαιος! Είναι πρώτα από όλα και δικός μας αγώνας!

Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να πάρει μέτρα για να λύσει τα οξυμένα προβλήματα απαντά με συκοφάντηση και καταστολή. Αντί να προσλάβει εκπαιδευτικούς στέλνει την Αστυνομία, αντί να προσλάβει καθαρίστριες στέλνει εισαγγελείς και προχωρά σε διώξεις.

Καλούμε τους συναδέλφους να βρεθούν κοντά στους μαθητές, να μπουν μπροστά απέναντι σε φαινόμενα τρομοκρατίας και εκφοβισμού, να υπερασπιστούν τον δίκαιο αγώνα των μαθητών.

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

• Μείωση των μαθητών ανά τμήμα, το πολύ στους 15.

• Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών για την κάλυψη των ελλείψεων στα σχολεία.

• Μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ με έξοδα και ευθύνη του κράτους. Άμεση παρέμβαση σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων σε εργαζόμενο στο σχολείο ή σε μαθητή.

• Αύξηση του προσωπικού καθαριότητας με μόνιμη σχέση εργασίας.

• Δημιουργία σχολιατρικής υπηρεσίας που θα έχει την ευθύνη για τον έλεγχο λειτουργίας των σχολείων αλλά και τη διαχείριση των κρουσμάτων.

Συμμετέχουμε μαζικά μαζί με τους μαθητές μας στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 1/10 στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ στις 12:00

Αξιοποιούμε τη διευκολυντική στάση εργασίας 11:00 – 14:00 (ΔΟΕ)

Αφήστε μια απάντηση