18η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Με την ευκαιρία της 18ης εθελοντικής αιμοδοσίας που οργανώνει ο Σύλλογος την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020, στο ΚΕΠ της Νέας Ιωνίας, από τις 9.15 π.μ. μέχρι τη 1μ.μ.

1. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και το ΑΜΚΑ

2. Για τη διευκόλυνση της αιμοληψίας επικοινωνήστε και δηλώστε τη συμμετοχή σας. (Ντιάνα Λιάκου 6944797461). Η προσέλευση θα γίνει με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

3. Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών που έχουν τα νοσοκομεία μας.

4. Παρακαλούμε τους διευθυντές/-ντριες να ενημερώσουν τους συναδέλφους για την αιμοδοσία.

5. Υπενθυμίζουμε τα δικαιώματα του εθελοντή αιμοδότη: Η εθελοντική αιμοδοσία επιβρα-βεύεται με άδεια από την υπηρεσία στην οποία απασχολείται ο αιμοδότης (2 εργάσιμες ημέρες μετ’ αποδοχών, για το τρέχον ημερολογιακό έτος για τους μόνιμους και για όλο το έτος σύμβασης για τους αναπληρωτές).

6. Καλούμε τους συναδέλφους, που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών που έχουν τα νοσοκομεία μας. Να στηρίξουν μαζικά την αιμοδοσία, είτε συμμετέχοντας οι ίδιοι, είτε στέλνοντας συγγενείς, φίλους, γονείς μαθητών κλπ, κι ας μην είναι εκπαιδευτικοί.

7. Επισημαίνουμε ότι αν κάποιος συνάδελφος έρθει να δώσει αίμα και για κάποιο λόγο δεν του το επιτρέψει ο γιατρός, θεωρείται ως εθελοντική συμμετοχή και μετρά στον αριθμό των εθελοντών.

Αφήστε μια απάντηση