Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ «ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» ΣΤΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας αντί να λύσουν τα πραγματικά προβλήματα των σχολείων, αντί να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματα εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών επιλέγουν τον απαράδεκτο δρόμο των απειλών, των εκφοβισμών και της τρομοκρατίας.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» καταγγέλλει την άθλια επιχείρηση επιβολής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε σχολεία που τελούν υπό κατάληψη.

Τέτοιες ενέργειες προς τους συναδέλφους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να κάνουν μάθημα σε κλειστά σχολεία, που αποκλείουν και τιμωρούν μαθητές επειδή αγωνίζονται είναι απαράδεκτοι εκβιασμοί .

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας απέχει χιλιόμετρα μακριά από την εκπαιδευτική πραγματικότητα αν νομίζει ότι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι το «φάρμακο για κάθε ασθένεια».

Καλούμε: Τους συναδέλφους να πάρουν θέση δίπλα στους αγωνιζόμενους μαθητές !

Εδώ και τώρα το Υπουργείο Παιδείας να ικανοποιήσει τα αιτήματα μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών! Καμία εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε σχολεία υπό κατάληψη! Απόσυρση της υπουργικής απόφασης για ταυτόχρονη σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία στην Πρωτοβάθμια !

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

• Στην πανεκπαιδευτική κινητοποίηση την Παρασκευή 9/10 στο Υπουργείο Παιδείας κηρύσσοντας 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 11.30 – 14.00.

• Στη συγκέντρωση των συνδικάτων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα την Τρίτη 13/10 στις 6:30 στο Σύνταγμα για την υπεράσπιση της Υγείας και των δικαιωμάτων του λαού.

• ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 10π.μ. στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Αφήστε μια απάντηση