ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 11:00 π. μ. στο ΥΠΑΙΘ – Στηρίζουμε το αίτημα των νεοδιόριστων συναδέλφων μας: Να μειωθεί τώρα ο χρόνος της υποχρεωτικής παραμονής στην οργανική θέση από δύο σε ένα χρόνο, ώστε να κατοχυρώνουν δικαίωμα μετάθεσης

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»  ανταποκρινόμενο στο αίτημα νεοδιόριστων συναδέλφων εκπαιδευτικών, αποφάσισε στην πρόσφατη συνεδρίαση:

• Στηρίζουμε και προσυπογράφουμε το ΔΙΚΑΙΟ αίτημα των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών συναδέλφων για υπηρέτηση μόνο για ένα χρόνο της οργανικής θέσης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών και όχι δύο χρόνια ώστε να έχουν το δικαίωμα μετάθεσης. Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί υποφέρουν έντονα από το κύμα της ακρίβειας που σαρώνει τη χώρα και αποτελεί αναγκαιότητα η μείωση της υπηρέτησης της οργανικής στον έναν χρόνο, όπως ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια. Το αίτημα αυτό αποτελεί άλλωστε πάγια θέση του Συλλόγου μας!

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ απορρίπτει το αίτημα που στηρίξαμε όλοι οι εκπαιδευτικοί από την πρώτη στιγμή και κωφεύει στο λογικό και δίκαιο αυτό αίτημά μας.

• Καλούμε τη Δ. Ο. Ε. και τους Συλλόγους Εκπ/κών Π. Ε. όλης της χώρας να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας για τη διεκδίκηση του παραπάνω αιτήματος με κινητοποίηση στο ΥΠΑΙΘ.

Ο Σύλλογός μας «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διεκδίκηση και ικανοποίηση του παραπάνω αιτήματος.

Στηρίζουμε – συμμετέχουμε και καλούμε στην κινητοποίηση – συγκέντρωση διαμαρτυρίας των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών τη ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 στις 11:00 π. μ. στο ΥΠΑΙΘ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΙΑΝΑ  ΛΙΑΚΟΥ                                            ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ