KAΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4 12 Μ.Μ. ΠΛ. ΣΗΜΗΡΙΩΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ

Συμμετέχουμε μαζί με τους μαθητές μας και τους Συλλόγους Γονέων στη Δράση της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής με τίτλο: «Ζωγραφίζουμε / RAP-άρουμε για την ΕΙΡΗΝΗ – Οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν!» σε συγκέντρωση στη Ν. Ιωνία το Σάββατο 16 Απριλίου , ώρα 12.00 στην πλ. Σημηριώτη με Έκθεση ζωγραφικής με έργα των παιδιών μας, αντιπολεμικές δράσεις και παιχνίδια, τραγούδια και ποιήματα από μεγαλύτερους μαθητές.

Διεκδικούμε: Να σταματήσει τώρα ο πόλεμος! Καμία συμμετοχή της χώρας μας! Δώστε λεφτά για παιδεία και υγεία!

Ήδη έχουν πάρει αποφάσεις Σύλλογοι Γονέων και καλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων των σχολείων να αποφασίσουν τη συμμετοχή των τάξεων σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων του κάθε σχολείου.

****** ***** ***** ***** **** ***** ***** ****

ΚΑΛΕΣΜΑ: Οι Σύλλογοι Γονέων των 4ου, 7ου και 10ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ιωνίας αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στη δράση της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής με τίτλο: Ζωγραφίζουμε / RAP-άρουμε για την ΕΙΡΗΝΗ – Οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν!

Νιώθουμε την αγωνία της καταστροφής που προκαλούν οι πόλεμοι. Αγωνιούμε για το μέλλον των παιδιών μας και των παιδιών όλου του κόσμου. Δείχνουμε την εναντίωσή μας στον πόλεμο που γίνεται στην Ουκρανία. Έναν πόλεμο που γίνεται για να αυξηθεί η επιρροή της μιας ή της άλλης πλευράς (Ρωσία -ΝΑΤΟ/ΗΠΑ/Ε.Ε), με θύματα τους λαούς.Δε θα δεχτούμε για άλλη μία φορά να πληρώσουν τα παιδιά και οι οικογένειές μας τις συνέπειες. Να πληρώνουμε για πολεμικές δαπάνες ενώ η χρηματοδότηση για την παιδεία μειώνεται συνεχώς. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό της Ουκρανίας, στον λαό της Ρωσίας και τους λαούς όλων των χωρών.

Διεκδικούμε: Να σταματήσει τώρα ο πόλεμος! Καμία συμμετοχή της χώρας μας!

Δώστε λεφτά για παιδεία και υγεία!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΗ, στις 12:00, στην πλατεία ΣΗΜΗΡΙΩΤΗ

Έκθεση ζωγραφικής με έργα των παιδιών μας αντιπολεμικές δράσεις και παιχνίδια τραγούδια και ποιήματα από μεγαλύτερους μαθητές και πολλά ακόμη!Καλούμε:

• όλους τους Συλλόγους Γονέων της Νέας Ιωνίας να συμμετέχουν.
  • τους εκπαιδευτικούς και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. “Σεφέρης” να στηρίξουν την προσπάθειά μας.
  • τα 5μελή και τα 15μελή των Γυμνασίων και των Λυκείων να προετοιμάσουν τη δική τους συμμετοχή
  • άλλους φορείς της περιοχής μας να δώσουν το παρών:
  • να έρθουν γιαγιάδες και παππούδες με τα εγγόνια τους, εργαζόμενοι – γυναίκες – επαγγελματοβιοτέχνες με τα παιδιά τους.

Να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα: «Τ ̓ὄνειρο τοῦ παιδιοῦ εἶναι ἡ εἰρήνη…»