ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» εκφράζει την αγανάκτησή του, καταδικάζοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τους θρασύδειλους νοσταλγούς του Χίτλερ, οι οποίοι σχημάτισαν τη σβάστικα πάνω στο μνημείο για τους 22 εκτελεσμένους κομμουνιστές αντιστασιακούς εργάτες το Μάρτη του 1944 στην Καλογρέζα, από τους Γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους.

Οι σημερινοί νεοναζί, αυτοί που τη μέρα είναι οι πιο πιστοί υπηρέτες των εργοδοτών στους χώρους δουλειάς, αφού απέτυχαν να βάλουν πόδι στις γειτονιές μας με ρατσιστικές επιθέσεις και τραμπουκισμούς, αποφάσισαν να δράσουν μέσα στο σκοτάδι, όπως και οι κουκουλοφόροι πολιτικοί και φυσικοί τους πρόγονοι που καταδίδανε τους αντιφασίστες αγωνιστές.

Να ξέρουν οι φασίστες ότι βεβηλώνοντας το μνημείο του μπλόκου της Καλογρέζας δεν μπορούν να αλλάξουν την ιστορία και να σβήσουν από τη μνήμη του λαού μας την εποποιία της ΕΑΜικής Αντίστασης και τη συντριβή του φασισμού από την αντιφασιστική πάλη των λαών. Η πράξη τους αυτή προκαλεί αποτροπιασμό στη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων και της νεολαίας.

Δεν θα τους περάσει! Συσπειρωμένοι στα σωματεία μας τους κλείνουμε το δρόμο. Απομονώνουμε τους φασίστες! Συγκρουόμαστε με το σύστημα που παράλληλα με τη φτώχεια, την ανεργία, και τους πολέμους, γεννά τον φασισμό και τον ναζισμό ως πολιτική λύση όταν κινδυνεύει η διατήρηση της εξουσίας του.

Αφήστε μια απάντηση