ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 30/3

Στη βία της κυβέρνησης απαντάμε με κλιμάκωση του Αγώνα μας!

 

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» χαιρετίζει τους δεκάδες συναδέλφους, μέλη του συλλόγου μας, που σε συνέχεια των μεγάλων Συγκεντρώσεων στις 2/3 και στις 16/3 στο Υπ. Παιδείας, συμμετείχαν και την Παρασκευή 30 του Μάρτη στο μεγάλο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο, στα Προπύλαια και στην πορεία στη Βουλή και στο Μέγαρο Μαξίμου, σμίγοντας τις φωνές τους με τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, μόνιμους και συμβασιούχους, που ήρθαν και πάλι από διάφορα μέρη της πατρίδας μας!

Χαιρετίζουμε τις καινούριες δυνάμεις των εκπαιδευτικών που το τελευταίο διάστημα, συνειδητοποιώντας ότι η μόνιμη, σταθερή δουλειά και η ζωή με δικαιώματα δε χαρίζονται, αλλά καταχτιούνται με οργάνωση και πάλη, μπαίνουν στον αγώνα!

Η Κυβέρνηση στο αίτημά μας για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, απαιτώντας τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και μαζικούς μόνιμους διορισμούς, απάντησε και πάλι με τη βία των MAT, όπως έκανε και στις 2/3 στο Υπ. Παιδείας, όπως έκανε και πρόσφατα απέναντι στους διαδηλωτές της Θεσσαλονίκης την ώρα που ο κ. Τσίπρας υποσχόταν στους βιομηχάνους μέσα από τη φιέστα της «δίκαιης ανάπτυξης» τη διασφάλιση των κερδών τους!

Ξεκαθαρίζουμε σε όλους, όσους ελπίζουν να λυγίσουμε με τα χημικά και την τρομοκρατία, την αναλγησία τους και τους αντιλαϊκούς τους νόμους, ότι κοπιάζουν μάταια. Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους, μέχρι την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας!

Συσπειρωμένοι στα σωματεία μας, δυναμώνουμε την πάλη μας ενάντια στο νομοσχέδιο για τις νέες δομές στην εκπαίδευση, που προβλέπει αθρόες συγχωνεύσεις δομών, τσάκισμα της Ειδικής Αγωγής, εξοντωτική αξιολόγηση ακόμα και απολύσεις!

Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά αφορά όλους τους εργαζόμενους, αφορά ειδικά τη νέα γενιά!

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και θα νικήσουμε!

Αφήστε μια απάντηση