ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ Αναπληρωτές Νοέμβριος 2018: Έντονο το στεγαστικό πρόβλημα

Τις τελευταίες μέρες έγιναν προσλήψεις νέες αναπληρωτών από το Υπ. Παιδείας. Εκείνο που παρατηρείται είναι ότι έχει προκύψει έντονο στεγαστικό πρόβλημα για τους νέους μας συναδέλφους που θα δουλέψουν στην περιοχή μας. Πολλοί από αυτούς ψάχνουν εναγωνίως και απελπισμένα για στέγη χωρίς αποτέλεσμα. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν έρθει από την επαρχία και είτε διαμένουν σε ξενοδοχεία ή σε δωμάτια μέσω Airbnb, πληρώνοντας δυσβάστακτα ποσά, είτε φιλοξενούμενοι προσωρινά σε φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα.

Θεωρούμε απαράδεκτη και προσβλητική, για το σύνολο του κλάδου των εκπαιδευτικών, την κατάσταση που έχει προκύψει. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!! Η ταλαιπωρία τους, με το μεγάλο κόστος που πρέπει να καλύψουν για τη μετακίνηση, το ενοίκιο (….αν βρουν στέγη) και τη διατροφή τους, με προσωπικά έξοδα ή με έξοδα της οικογενείας τους, μέχρι να πληρωθούν από την υπηρεσία τους, έχει φτάσει στο απροχώρητο!!!

Καλούμε τις δημοτικές αρχές, τους φορείς, τα σωματεία, τους συναδέλφους και τους γονείς, κάθε συμπολίτη μας, τα τοπικά ΜΜΕ να βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς να βρουν λύση στο πρόβλημά τους, για να μη ζήσουμε στιγμές «Σαντορίνης και Μυκόνου» και στην περιοχή μας, με εκπαιδευτικούς να κοιμούνται σε παγκάκια μέσα σε υπνόσακους ή να εξαναγκαστούν σε παραίτηση.

ΔΕΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΑΣ!!! ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!! ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Κατιμερτζόγλου Κώστας
6906059765 6983026656

Λιάκου Ντιάνα
6944797461

Καρανίκος Θωμάς
6977019790

Αφήστε μια απάντηση