ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ- ΜΟΡΦΩΣΗ ΟΛΟΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ 23/6/2020

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» χαιρετίζει τη συγκέντρωση εκπαιδευτικών, γονιών, ΕΛΜΕ, Συλλόγων Π.Ε. και επιστημονικών φορέων που διαδήλωσαν στο ΥΠΑΙΘ ενάντια στις αντιεπιστημονικές αλλαγές στα ωρολόγια προγράμματα Γυμνασίων και Λυκείων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Ο Σύλλογός μας έδωσε το μαχητικό του «παρών» μαζί με δεκάδες σωματεία απαιτώντας να μην εφαρμοστούν τα νέα ωρολόγια προγράμματα που καταργούν μια σειρά διδακτικά αντικείμενα και κλάδους από τα μαθήματα Γενικής Παιδείας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και οδηγούν σε απολύσεις χιλιάδες αναπληρωτές, οδηγώντάς τους από τον Σεπτέμβριο σε μόνιμη εργασιακή αβεβαιότητα και περιπλάνηση. Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας μας υποδέχθηκε με κλειστές πόρτες για ακόμα μια φορά!

Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας το επόμενο διάστημα ενάντια στην επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της ΝΔ απέναντι στα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών, απέναντι στα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά και δυναμικά:

Τετάρτη 24/06 13:00, στηρίζουμε την παράσταση διαμαρτυρίας στο ΙΕΠ!

Συμμετέχουμε την Πέμπτη 25/6 στις 14:00 στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας ενάντια στις απολύσεις 40 χιλιάδων και πλέον αναπληρωτών που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες μαζί με τις συμβασιούχους στην καθαριότητα και τους γονείς. Τώρα μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους!

Πέμπτη 25/06 19:30, όλοι στη διαδήλωση των ΕΛΜΕ και των Συλλόγων Π.Ε. στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή! Αντίστοιχες διαδηλώσεις να πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας!

• Νέα κινητοποίηση τη Δευτέρα 29/06 στις 11:00 στο Υπουργείο Παιδείας!

Για όλες τις κινητοποιήσεις προτείνουμε 3ωρες διευκολυντικές στάσεις εργασίας για να συμμετέχουν οι συνάδελφοι στις κινητοποιήσεις!

ΤΟ ΔΣ

Αφήστε μια απάντηση