Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!


Μετά την ψήφιση του νέου μισθολογίου και τη νέα μείωση του εισοδήματός μας η συγκυβέρνηση ετοιμάζεται για το τελειωτικό χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση!
Η επίθεση στο ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου!
Να μην περάσει το νέο έγκλημα!
Άμεση απάντηση στον αντιασφαλιστικό όλεθρο με νέα απεργία !
Από τη στάση μας και τη συμμετοχή μας στους αγώνες
θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα της μάχης!

Η κλιμάκωση της πάλης  για την ανατροπή των βάρβαρων μέτρων, απαιτεί τη συμμετοχή μας στους αγώνες, την οργάνωση  της αντεπίθεσής μας, τη συσπείρωσή μας  μέσα από  τον σύλλογο μας.
Να ακουστεί δυνατά η φωνή μας.
Οι απεργιακές μάχες έδειξαν ότι η ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες μας, στην οργάνωση μας. Με ισχυρό ταξικό μέτωπο μπορούμε να καθυστερούμε, να ματαιώνουμε σχεδιασμούς και μέτρα, αλλά αυτό δε φτάνει. Πρέπει να βάλουμε μπρος για να πάρουμε πίσω αυτά που χάσαμε, για νέες κατακτήσεις!
Ο λαϊκός συντονισμένος ξεσηκωμός είναι το μόνο όπλο που μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Να ενώσουμε την  οργή και την αγανάκτησή μας με τους άλλους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους αυτοαπασχολούμενους της περιοχής μας, τους γονείς των μαθητών μας. Να νεκρώσουν όλες οι δουλειές, όλα  τα σχολεία!
 Ετοιμάζονται να φέρουν γρήγορο θάνατο στο ασφαλιστικό σύστημα!
Πρέπει να τους σταματήσουμε, είναι στο χέρι μας και είναι χρέος μας!
 Η  επίθεση που ετοιμάζουν στην κοινωνική ασφάλιση φέρνει συνολικά  την ταφόπλακα στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, τη διάλυση του όποιου κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης είχε απομείνει.
 Κυβέρνηση, ΕΕ, επιχειρηματικοί όμιλοι,  θέλουν να συμβιβαστούμε με τη λογική «πως υπάρχουν και χειρότερα»!
 Μαζί με την ένταση της εργοδοτικής τρομοκρατίας με τις συνεχείς απολύσεις, τις καθυστερήσεις δεδουλευμένων, μέχρι και το λοκ-άουτ των εργοδοτών στον ιδιωτικό τομέα,  τη σύνδεση του νέου μισθολόγιου με την αποδοτικότητα, μέσα από τη «νέας κοπής» αξιολόγηση και την κινητικότητα στο δημόσιο τομέα, πολλαπλασιάζουν τους εκβιασμούς, τις απειλές, τις ψεύτικες υποσχέσεις, δημιουργούν νέα διλήμματα, σχεδιάζοντας νέους  τρόπους για να μας ποδοπατήσουν!
Το ασφαλιστικό δεν είναι μόνο η σύνταξη!  Το ασφαλιστικό περιέχει όλο το πλαίσιο προστασίας κάθε εργαζόμενου!
Να μην παραιτηθούμε από τη ζωή μας!
Μας λένε να ξεχάσουμε ένα δημόσιο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης που θα καλύπτει τον εργαζόμενο και την οικογένειά του. Ότι η Ασφάλιση θα γίνει προσωπική υπόθεση του  καθένα μας ανάλογα με την τσέπη του.
Να μην παραδώσουμε την ασφάλιση μας στα νύχια των αρπαχτικών!
Η κυβερνητική πολιτική με τη συνειδητή απαξίωση της Κοινωνικής Ασφάλισης, των συντάξεων και των δημόσιων υπηρεσιών Υγείας – Πρόνοιας ανταποκρίνεται στον πόθο των μεγάλων επιχειρηματιών της υγείας για αποχώρηση του κράτους και της εργοδοσίας από τη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος, προσφέροντας χρυσές ευκαιρίες στα αρπαχτικά των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών. Το κύμα των αντιλαϊκών μέτρων δε λέει να κοπάσει! Το νέο έτος πρέπει να μας βρει ετοιμοπόλεμους! Η ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες μας, στην οργάνωση μας.
Η φροντίδα για την Υγεία, την Πρόνοια, τις συντάξεις είναι δικαίωμα του λαού.
Με την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση να απαντήσουμε άμεσα και αγωνιστικά με νέα πανεργατική απεργία!
ΕΡΓΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ  ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!

Αφήστε μια απάντηση