ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-19

Παρακαλούνται οι Σύλλογοι Διδασκόντων να ορίσουν έναν υπεύθυνο ή  μία υπεύθυνη για :

  • τη συγκέντρωση της α΄ δόσης της συνδρομής μέχρι την Τετάρτη  7 Νοεμβρίου 2018 : 15 ευρώ για τους μόνιμους –  10 ευρώ για τους αναπληρωτές  και 
  • απαραιτήτως τις υπεύθυνες δηλώσεις (θετικές – αρνητικές) που πρέπει να συμπληρώσουν οι συνάδελφοι για την εγγραφή τους ή όχι στον Σύλλογο και για την επιθυμία όσων είναι μέλη να κρατείται η συνδρομή τους από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

 

(Τα παραλαμβάνουν τα μέλη του ΔΣ από το σχολείο κατόπιν συνεννόησης ή τα παραδίδετε την ημέρα των εκλογών των αιρετών στις 7/11 )

 ΠΡΟΣΟΧΗ!

Όταν ξεκινήσει ο νέος τρόπος πληρωμής των συνδρομών, (ίσως από τον Απρίλιο), για τους ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ και για  τους ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ εκπαιδευτικούς από άλλα ΠΥΣΠΕ που υπηρετούν στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας  δεν μπορεί να γίνει κράτηση μέσω ενιαίας αρχής.

Όσοι απ΄αυτούς επιθυμούν να είναι μέλη του συλλόγου τις ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ τους θα τις  πληρώνουν οι ίδιοι στον Ταμία του Δ.Σ, θα εγγράφονται στο σωματείο και θα παίρνουν απόδειξη.

Όλοι όμως θα συμπληρώνουν οπωσδήποτε υπεύθυνη δήλωση για την εγγραφή τους ( θετική ) ή όχι ( αρνητική ) στον Σύλλογο.

Σας στέλνουμε 3 φόρμες υπεύθυνων δηλώσεων: α) Μία θετική για τους μόνιμους, β) Μία θετική για αποσπασμένους και αναπληρωτές, γ) Μία αρνητική.

 

Αφήστε μια απάντηση